Bendraamžių diskusijos
- kalsteris2vaiklinija rugpj. 30, 2018 11:52:36
Geriausias mano draugas Haskis
labas,An6ni6as, rasai, kad labai pergyveni del savo suns Haskio netekties. suprantu, kaip
tau gali buti skaudu netekus mylimo suniuko. vis delto, suo- dar ne viskas. taip pat mini, jog
moiute nusipirko nauja suni. ir nors jis Haskio atstoti negales, visgi turesi su kuo zaisti.
kad mintys nebutu nukreiptos i suns netekti, gali paskaityti knyga, uzsiimti sportu ar nusipirkti
dar viena namini gyvun, nebutinai suni.
sekmes tau
- An6ni6as rugpj. 30, 2018 10:54:42
Geriausias mano draugas Haskis
Kartą turėjau Haskį. jis buvo geriausias mano draugas. Tuo metu man buvo koki 3 gal 4 metukai. jis buvo gana didelis labai grazus. visur mane sekiojio. aisku kur galejo. esme tokia, kad viena diena jis buvo paristas kieme tiksliai nepamenu ant ko ant grandiniu gal ar ant ko ir jis tiesiog paeme ir nusitrauke jas. jis persoko labai auksta tvora ir isbego i gatve tuo metu gatveje vaziavo viena masina pamatciusi ta suni ji bande stabdyti suo pasimete ir nezinojo kur detis jis……. tiesiog stovejo sustinges. kai masina stabde jau buvo per velu jis buvo palindes po ratais. Aš tuo metu sėdėjau namie, o mano mama pastebėjo, kad kažkaip per daug tylu. išėjo į kiemą ir pamatė kad nebėra to šuns. mes ėjom ieškoti jo ir tada pamatėm jį gulintį ant džemės .. N…… NE ….nebegyvą. tai buvo labai didelis sukrėtimas visai mano šeimai, o labiausiai man aš jo labai ilgėjausi daug verkiau nes nebeturėjau su kuo žaisti po kelių mėnesių močiutė namo parnešė labai maža šuniuką iš turgaus. Aš buvau labai nustebęs, nes po ivykio nebenorėjau šuns. dabar esu išsikraustes mociute gyvena atskirai. Tas suniukas dar tebegyvena. o aš turiu savo nauja pasėmiau ji beveik prieš mėnesį ir dabar labai jį myliu nežinau ka daryciau jeigu iš mano gyvenimo pasitrauktu ir jis…..